Facebook

Twitter

De Paradigit manier

Onze organisatie is net zo goed als de mensen die bij ons werken. De kracht van Paradigit zit in iedere medewerker als individu, maar ook als lid van het gehele team. We zijn een volwassen organisatie. Hieronder zie je in slechts tien punten samengevat, waar het bij ons om draait. Zo denken we, zo doen we. Zo gaan we om met collega's, klanten en toeleveranciers. Dit is onze instelling, onze mentaliteit. Dit is de manier waarop we het bij Paradigit doen. Hier staan we voor, wij als organisatie, eenieder als individu. Jij maakt het verschil!

De klant is koning
De klant betaalt in principe je salaris. Stuur een klant niet door, maar draag hem over aan een andere collega/afdeling. Bel altijd terug, ook als je nog geen antwoord hebt. Kortom, behandel de klant net zoals jij als klant behandeld zou willen worden.

Houd je aan afspraken
Afspraken zijn heilig. Dat lijkt een dooddoener, maar het is een prachtige manier om je respect te tonen.

Luister goed
Alles begint met luisteren; oprecht, geïnteresseerd en betrokken luisteren. Ga zoveel mogelijk een dialoog aan, niet een discussie. Beter een keer te vaak geluisterd/verteld, dan een keer te weinig.

Denk in oplossingen
En niet in problemen. Werk constant aan vergroting van je (vak)kennis. Een wijs man is niet diegene die veel weet, maar diegene die beseft dat hij nog veel moet leren.

Leer van elkaar
We zijn allemaal afhankelijk van elkaar. We werken allemaal aan hetzelfde doel, met zoveel mogelijk arbeidsplezier de continuïteit van de Paradigit organisatie te waarborgen. Organiseer, orden en plan je werk zodanig dat niet alleen jij, maar ook de klanten en je collega's er optimaal plezier van hebben.

Wees flexibel
Er is maar een ding zeker en dat is dat de hele wereld constant wijzigt. Dus ook op je werk (zowel m.b.t. je klanten als je collega's) gebeuren er constant onverwachte dingen. Zoek het evenwicht tussen privé-tijd, werktijd en overwerk.

Denk en doe respectvol
Iedereen verdient respect. Jij, maar ook een ander. Altijd, in alle omstandigheden. Je zou zelf niet anders willen.

Werk constant aan kwaliteit
Neem nooit genoegen met 'het gaat wel' of 'goed genoeg'. Doe het beste, wat je ook doet. Kwaliteit wint altijd.

Neem verantwoordelijkheid voor je acties
Je schuldig voelen of je verantwoordelijkheid nemen, zijn niet hetzelfde. Het eerste is een negatieve en nutteloze emotie, het laatste een manier om tot een oplossing en verbetering van jezelf te komen.

De kracht van een team
Eén en één is drie, tien en tien is dertig. Wat een hecht team voor elkaar krijgt, lukt een individu zelden. Bouwen aan een team is welbestede energie. Dit geldt niet alleen voor je eigen afdeling, maar voor heel Paradigit.

De Paradigit manier

  • De klant is koning
  • Houd je aan afspraken
  • Luister goed
  • Denk in oplossingen
  • Leer van elkaar
  • Wees flexibel
  • Denk en doe respectvol
  • Werk constant aan kwaliteit
  • Neem verantwoordelijkheid
  • De kracht van een team

Open sollicitatie?

Stuur je cv en sollicitatiebrief naar: sollicitaties@paradigit.nl

Waarom Paradigit?

Je wilt veranderen, je wilt groeien: naar een groot bedrijf dan maar?

Je wilt meer verantwoordelijkheid, zelf kunnen beslissen, zichtbaar zijn binnen de organisatie: toch maar naar een minder groot bedrijf.

Kies voor Paradigit!