Facebook

Twitter

Over Paradigit

Er is maar één ding voorspelbaar aan werken bij Paradigit en dat is dat geen dag hetzelfde is. Omdat ICT centraal staat bij alle Paradigit merken weet je zeker dat we continu in beweging zijn en blijven. Met onze medewerkers zorgen we ervoor dat Nederland zorgeloos kan leren, werken en leven met de beste ICT oplossingen, producten en technologieën. Mensen met ambitie, vakkennis en enthousiasme zijn bepalend voor deze 'zorgeloze' Paradigit missie. 

De Paradigit Groep
Bij de Paradigit Groep zijn in totaal ongeveer 200 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor, PDCWeb BV, is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit verschillende BV's die hieronder toegelicht worden.

Hoofdkantoor en distributiecentrum
PDCWeb B.V. fungeert als hoofdkantoor, logistiek dienstverlener en inkoopcombinatie. Van hieruit worden alle werkmaatschappijen bevoorraad en is de gehele backoffice georganiseerd (ICT, financiële afdeling & reporting, P&O, service & RMA, inkoop).

Consumenten
De Paradigit Groep exploiteert 4 winkelvestigingen in Eindhoven, Utrecht, Groningen en Maastricht. Paradigit levert onder de handelsnaam Paradigit Computers/Norrod een uitgebreid assortiment notebooks, desktop computers en randapparatuur in winkels verspreid over Nederland. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al tien jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak.. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. De Paradigit winkels zijn actueel, toegankelijk, informatief en betaalbaar - bij Paradigit kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten.

Laptopdeals voor studenten
In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met Campushop.nl gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt campusshop.nl een unieke 2 jaar "Zorgeloos Leren" garantie, waardoor je geen dag zonder je laptop hoeft. Kijk voor meer informatie op campusshop.nl.

Bedrijven
ISL Automatisering richt zich op de verkoop, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen. Met Remcoh ontzorgt ISL haar klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt ISL volume-hardware projecten voor overheden, instellingen en grootbedrijven. Ropam levert onder de naam RPMCar software aan de autobranche die het gehele inkoop- en orderproces voor nieuwe en gebruikte wagens optimaliseert.

Onderwijs
Skool Automatisering is specialist in het primair onderwijs. Haar snel groeiende automatiseringsconcept SkoolControl realiseert Zorgeloos Leren op Nederlandse basisscholen en enkele scholen in het buitenland (België, Luxemburg) draaien reeds op SkoolControl. Skool Automatisering staat voor zorgeloos onderwijzen met ICT, voor betaalbare hardware en voor unieke oplossingen zoals touch screens (SkoolTouch) en de SkoolMate.

 

 

 

De Paradigit manier

  • De klant is koning
  • Houd je aan afspraken
  • Luister goed
  • Denk in oplossingen
  • Leer van elkaar
  • Wees flexibel
  • Denk en doe respectvol
  • Werk constant aan kwaliteit
  • Neem verantwoordelijkheid
  • De kracht van een team

Open sollicitatie?

Stuur je cv en sollicitatiebrief naar: sollicitaties@paradigit.nl

Waarom Paradigit?

Je wilt veranderen, je wilt groeien: naar een groot bedrijf dan maar?

Je wilt meer verantwoordelijkheid, zelf kunnen beslissen, zichtbaar zijn binnen de organisatie: toch maar naar een minder groot bedrijf.

Kies voor Paradigit!