OVER PARADIGIT

 

 

 

 

 

 

Na jarenlang zelf complete desktops gebouwd te hebben start Arjen de Koning samen met Noortje van Gennip in 1992 Paradigit op. De naam Paradigit is een samentrekking van de woorden paradigma (zienswijze) en digitaal. Paradigit is sinds 1992 actief in de computerbranche en in de afgelopen 26 jaar uitgegroeid tot een van de bekendste computerspecialisten in Nederland.

Naast een breed assortiment aan laptops, tablets, desktops, smartphones, componenten, randapparatuur en meer, bieden wij ook technische service aan onze klanten. Hierdoor zijn wij niet alleen hardware leverancier, maar ook een kundige service partner. De nadruk ligt bij ons op service verlenen, om onze klanten de meest optimale gebruikservaring te bieden die aansluiten op hun wensen.

Bij ons staat daarom maar één iemand centraal: de klant.

Paradigit als bedrijf is op verschillende markten actief. Niet alleen op de B2C markt voor consumenten en studenten (CampusShop), maar ook in de B2B markt met zakelijke deals en het ondersteunen van bedrijven en het onderwijs.

Met onze webshops zijn we actief in Nederland, België en Ierland.

Onze teams zorgen er dagelijks voor dat we klanten ICT-oplossingen bieden die werken, leren en leven gemakkelijker te maken.

Ontmoet je toekomstige collega's

Esra

HR Adviseur

Lahcen

Medewerker Logistiek