Waan Rungkiatwong 

 Financial/Business Controller

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Ik vond het een uitdaging om hier te starten omdat Paradigit een grotere onderneming is dan mijn oude werkgever. Ik merkte dat de mensen hier heel informeel met elkaar omgaan en er waren ook doorgroeimogelijkheden voor mij.

Wat maakt Paradigit speciaal voor jou?
Paradigit heeft een hele mooie organisatiecultuur wat voor jonge mensen extra aantrekkelijk is. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over je eigen werkzaamheden. Daarnaast geeft men je de mogelijkheid om mee te denken in het belang voor het bedrijf. De vrijheid en het vertrouwen wat je hier krijgt is uniek. Die krijg je niet overal.

Wat voor mensen werken bij deze organisatie?
De sfeer is te beschrijven als gezellig en informeel. Je kan met je vragen bij iedereen terecht. Hierdoor kan er binnen het bedrijf snel geschakeld worden.


Waarom is Paradigit een aantrekkelijke organisatie?
Ik vind het een aantrekkelijk bedrijf omdat ik mijn kennis en kunde goed kan toepassen in mijn functie. Ik heb de vrijheid om dingen te doen die goed zijn voor het bedrijf. En daarnaast mag ik vanuit hier ook een opleiding doen om mezelf weer te ontwikkelen
.


"Bij Paradigit krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast zorgen de gezellige en informele collega’s voor een leuke werksfeer!"

Overzicht Vacatures