Murat Kayan

 Financial Controller
 

Wat maakt Paradigit speciaal voor jou?
Paradigit is speciaal voor mij, omdat ze investeren in hun medewerkers door middel van opleidingen en ondersteuning, medewerkers krijgen vrijheid en er is een informele collegiale sfeer. Een dag is nooit hetzelfde als een ander, er is genoeg afwisseling in de werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat ik me thuis voel bij Paradigit.  


Wat voor mensen werken bij deze organisatie?
Binnen Paradigit kan men zeer gemakkelijk zakelijke maar ook persoonlijke banden creëren met collega’s. Je kan met alle bedrijfsvraagstukken bij je collega’s terecht, maar je kan ook met persoonlijke zaken terecht bij een hoop collega’s. Samen lunchen, wandelen, vrijdagmiddag borrelen of zelfs een potje tafelvoetballen, het kan allemaal bij Paradigit. Men kan zich zeer snel op zijn plek voelen. Er zijn van alle leeftijdsgroepen medewerkers werkzaam. De afdeling Finance is ook een informele afdeling, men kan altijd met vraagstukken terecht bij een van de collega’s op de afdeling.


Welke kansen heb jij gekregen binnen Paradigit?
Ik ben zes jaar geleden begonnen bij Paradigit als Financieel Medewerker. Na 2,5 jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van Assistent Controller. Mijn inzet en ontwikkeling werd door het bedrijf erkend en werd ik in feestelijke sfeer medewerker van het kwartaal. Deze functie heb ik 2,5 jaar uitgevoerd en uiteindelijk promotie gemaakt naar de functie Financial Controller.

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd bij Paradigit. Paradigit heeft mij alle ruimte en middelen aangeboden om mezelf te ontwikkelen. De ideeën die ik voor bepaalde processen had, zijn altijd serieus genomen en heb ik de vrijheid en ruimte gehad om deze ideeën uit te werken en in gebruik te laten nemen door het bedrijf. Paradigit heeft er ook voor gezorgd dat ik nog een opleiding kon volgen om mezelf te blijven ontwikkelen in mijn vak.

 

 

"Een dag is nooit hetzelfde als een ander, er is genoeg afwisseling in de werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat ik me thuis voel bij Paradigit.  "

Overzicht Vacatures