Moriano Rietdijk 

 Senior Product Adviseur


Waarom heb jij gekozen voor  deze organisatie?
Al op hele jonge leeftijd heb ik een passie ontwikkeld voor PC hardware en was als klein jongetje al aan de hobby geslagen. Verder heb ik altijd veel interesse gehad in de commerciële wereld. Dit zijn twee zaken die natuurlijk perfect bij Paradigit horen. Daarnaast is voor mij Paradigit altijd een eerlijk een betrouwbare organisatie geweest als klant.

Wat maakt paradigit speciaal voor jou?
Paradigit is vrijwel de enige winkelketen in Nederland die uitgebreide service, advies en levering in PC hardware combineren en dat maakt het uniek.

Wat voor mensen werken bij deze organisatie?
Bij Paradigit werken voornamelijk mensen die met passie voor de producten werken, daarnaast zijn het mensen die ook snel kunnen schakelen.

Beschrijf in het kort wat jij van je werk vindt?
Iedere dag is een nieuwe dag met vernieuwingen in de markt. Daarnaast is een gedeelte van het werk een hobby en dat maakt het altijd uitdagend! In combinatie met een hartstikke leuk en collegiaal team, ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk!

Welke kansen heb jij gekregen binnen Paradigit?
Ik ben in 2014 bij de organisatie gekomen als oproepkracht product adviseur in de winkel.Heel snel werd aan mij gevraagd of ik Full-time in dienst wilden komen. In 2016 kreeg ik de kans om leiding te nemen over de gehele winkel en deze kans heb ik dan ook aangenomen! Ik heb later aangegeven dat ik in mijzelf nog genoeg potentie en ambitie heb zitten om nog verdere stappen te zetten, daardoor kreeg ik de kans om een opleiding bij NIMA te gaan volgen waar ik momenteel in een afrondende fase zit.


"Bij Paradigit heb ik de mogelijkheden gekregen om mijzelf te ontwikkelen van oproepkracht in het weekend tot Senior Product Adviseur en heb ik nu de dagelijkse leiding over een Paradigit winkel."

Overzicht Vacatures