Kristie Ruijs

HR Manager


Werken bij Paradigit is werken bij een jong, informeel en ondernemend bedrijf.
Klantgericht werken en service leveren zit in ons DNA. Samen met alle collega’s streven we ernaar om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken. 

Alle medewerkers krijgen bij Paradigit de mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Wil je wat bereiken in je carrière dan is dit mogelijk bij Paradigit, je moet alleen zelf de kans pakken als er zich eentje voordoet!

Werken is belangrijk maar een goede balans is daarnaast ook erg belangrijk. In de pauze nuttigen we gezamenlijk de lunch waarna je een potje darts, tafelvoetbal of computergame kunt spelen met je collega`s.


Wil jij ons team komen versterken met jouw unieke talenten solliciteer dan op een van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Voor vragen kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 040-2594824 of stuur een e-mail naar HR@pdcweb.nl

"Bij Paradigit krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast zorgen de gezellige collega’s voor een leuke en informele werksfeer!"

Overzicht Vacatures