Esra Kilbas

 HR Medewerker


Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Paradigit kende ik van vroeger door middel van de computerwinkels in heel Nederland. Ik was opzoek naar een stagebedrijf om voor één heel jaar stage te kunnen lopen. De stage vacature van Paradigit sprak mij aan. Daarnaast leek Paradigit een erg interessant bedrijf! Vandaar dat ik bij Paradigit met mijn stage ben gestart.


Wat maakt werken bij Paradigit leuk?
De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik heb gekregen tijdens mijn stage maakte mijn werkdag enorm leuk! Ik werd tijdens mijn stageperiode gezien als een echte collega! Daarnaast heb ik veel kunnen leren van verschillende HR-processen binnen de Paradigit Groep.

Welke kansen heb jij bij Paradigit gekregen?
Ik ben dus begonnen als een HR-stagiaire en heb een aanbod gekregen om na mijn stage als HR-Medewerker te blijven werken en deze kans heb ik met beide handen aangepakt!

Wat vind je van je werk?
Ik vind mijn werk als HR Medewerker leerzaam en erg uitdagend. Ik krijg veel ruimte om zelfstandig werkzaamheden te verrichten. Daarnaast wordt ik betrokken bij verschillende projecten. Ik vind het leuk om met mijn collega’s van verschillende afdelingen samen te werken! 


"Bij Paradigit voel ik me thuis, ook als stagiare wordt je bij allerlei projecten betrokken of je een volwaardige medewerker bent. Ik ben dan ook trots dat na ik mijn stageperiode als HR medewerker de afdeling mag blijven ondersteunen!"

Overzicht Vacatures