Robin Schumacher

Stagiair - Inkoop


Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Ik heb voor Paradigit gekozen in verband met de interessante onderzoeksopdracht en de geadverteerde verantwoordelijkheid die een stagiair hierbij zou krijgen. Het concept van dropshipment brengt veel voordelen met zich mee voor de organisatie, vandaar dat het mij erg aantrok om een onderzoek uit te voeren naar de optimalisatie kansen van dit traject.

Wat maakt Paradigit speciaal voor jou?
Paradigit ziet stagiaires als potentiële toekomstige aanwinsten voor de organisatie en niet als goedkope werkkrachten. Hierdoor krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en relevante praktijkervaring op te doen. Je krijgt daarbij veel verantwoordelijkheid om zelfstandig te handelen. Een stage bij Paradigit is een erg leerzame periode.

Wat voor mensen werken bij deze organisatie?
Bij Paradigit werkt er een groep van intrinsiek gemotiveerde werknemers. Binnen de informele cultuur werkt iedereen hard aan de organisatiedoelstellingen en staan alle werknemers open om je te helpen. Naast het serieuze werken hangt er een erg goede sfeer. De meeste afdelingen zitten in één grote ruimte waardoor het onderlinge contact goed is.

Beschrijf in het kort wat jij van je werk/stage vindt?
Ik vind zowel de werkzaamheden als de aard van mijn stage onderzoek uiterst interessant. Je krijgt als stagiair veel verantwoordelijkheid met je werkzaamheden en je krijgt werkzaamheden die goed aansluiten op je onderzoek. Hierdoor kan je alle informatie voor je onderzoek zelf achterhalen, in plaats van de informatie van iemand anders aannemen.

Welke kansen heb jij gekregen binnen Paradigit?
Paradigit biedt stagiaires veel kans tot persoonlijke ontwikkeling. Ze bieden de mogelijkheden om bij iedere afdeling mee te kijken en mee te draaien, om op deze manier over verschillende bedrijfsonderdelen kennis op te doen. Zeker voor een bedrijfskundige is het erg interessant om van verschillende bedrijfsonderdelen informatie mee te krijgen.

Daarnaast ontwikkel je veel vaardigheden door de werkzaamheden waar je verantwoordelijk wordt. Je krijgt geen vervelende taakjes en wordt niet behandeld als een goedkope werkkracht. Je krijgt serieuze werkzaamheden die invloed hebben op de bedrijfsuitvoering. Hierdoor kan je als stagiair zijnde optimaal de theorie uit je studie toepassen op de praktijk en hier verdere ervaring mee opdoen.


"Paradigit biedt stagiaires veel kans tot persoonlijke ontwikkeling. Binnen de informele cultuur werkt iedereen hard aan de organisatiedoelstellingen en staan alle werknemers open om je te helpen"

Overzicht Vacatures